Продължение на Два метра под земята ООД  е в ранен

...
Продължение на Два метра под земята ООД  е в ранен
Коментари Харесай

Задава се продължение на Два метра под земята ООД

Продължение на " Два метра подземен " ООД  е в ранен стадий на създаване от HBO, научи Variety от свои източници. Все още няма определен сценарист, нито е решена посоката на сюжета, само че най-вероятно ще проследим към този момент познатите ни герои в наши дни. Създателят на истинския сериал Алън Бол и изпълнителните продуценти Боб Грийнблат и Дейвид Джанолари ще работят и по новия. Новината обаче е изненадваща, защото  финалът на сериала се смята за един от най-хубавите и най-категоричните в историята.



Два метра подземен " ООД  се излъчваше от 2001-2005 г, като към момента е наличен в стрийминг платформата HBO GO. Историята се развива в продължение на пет сезона и 63 епизода и наблюдава живота на семейство Фишър и техните сътрудници в ръководството на погребална къща в Лос Анджелис.  Актьорският състав включва Питър Краузе, Майкъл К. Хол, Франсис Конрой, Лорън Амброуз, Фреди Родригес, Матю Сейнт Патрик, Рейчъл Грифитс и Джеръми Систо. Ричард Дженкинс играе главата на семейство (а и на погребалната агениция) Нейт Фишър-старши, който умира още в пилотния епизод, само че се появява в ретроспекции и в мозъците на останалите герои.

се радва на необятна известност и положителни мнения от критиците още по време на излъчването си. Мнозина даже го считат за едно от най-хубавите телевизионни излъчвания на всички времена. Включен е в листата на „ 100-те най-хубави сериала “ на списание „ Тайм “, а също и в класацията на списание „ Емпайър “ за „ 50-те най-хубави сериала на всички времена “.
               

Продукцията има общо  53 номинации за Еми, като печели 9 от тях. Наградена е и с няколко статуетки „ Златен глобус “ – печели за най-хубав трагичен сериал през 2001 година и получава същата номинация и през идващите две години. Питър Краузе пък е номиниран за най-хубав артист в трагичен сериал за 2001 и 2002 година Рейчъл Грифитс става най-добра поддържаща женска роля в сериал, минисериал или ефирен филм през 2001 година и получава номинация през 2002 година в категорията основна Франсис Конрой сграбчи наградата за най-хубава актриса в трагичен сериал през 2003 година

След като „ Два метра подземен " ООД  приключи, Алън Бол сътвори други хитови продукции за HBO - „ Истинска кръв “ и „ Тук и в този момент “. Той е изпълнителен продуцент на филмовата акомодация на HBO на „ Безсмъртният живот на Хенриета Лакс “. Бол завоюва „ Еми “ за най-хубава постановка за трагичен сериал за работата си по „ Два метра подземен “ ООД, също така има Оскар за най-хубав автентичен сюжет за „ Американски прелести “. 


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР